Bakkerij Vlier

Eind 2021 is bakkerij Vlier begonnen in Klijndijk, Drenthe. De bakkerij maakt zichzelf exclusief door al haar ingrediënten lokaal in te kopen. De broden zijn allemaal op basis van zuurdesem. De ambachtelijke eigenschappen zijn terug te zien in het logo en huisstijl. Door te kiezen voor een ouderwets groene kleur in combinatie met een illustratief logo krijgt het geheel karakter. 

BitterZoet

De nieuwe chocolade lijn van Bitter-Zoet is uit!  De chocolaterie heeft Melk Chocolade met eekhoorntjesbrood, Ruby Chocolade met yoghurt en Pure Chocolade met jeneverbes geproduceerd.  De chocoladerepen zijn voorzien van een passende verpakking. 

Nyma Tours

Met Nyma Tours beleef je de stad avontuurlijk en verrassend. Ze bieden wandel-, fiets- en self-guided tours aan in Nijmegen, Arnhem, Haarlem, Leiden, Utrecht, Tilburg en Maastricht.De onderwerpen van de tours variëren van historie, tot actualiteiten, tot bierquizzen. Al hun quizzen zijn in samenwerking met horecagelegenheden. 

Poppunt Gelderland

Poppunt Gelderland is een platform voor artiesten in Gelderland. Ze hebben één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. Deze nieuwe popkoepel is een initiatief van Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn), de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in onze provincie. Samen met Vincent Hammingh heb ik een werkend lettertype ontwikkeld voor het platform.

Samenwerking Vincent Hammingh

Graduation Show 2019

Samen met vier andere WdKA-studenten creëerden we de visuele identiteit voor de Graduation Show 2019 van de Willem de Kooning Academie & Piet Zwart Instituut. De identiteit vertegenwoordigt een brandpunt en de creatieve reis van de afgestudeerden via een niet-lineair pad, omdat het een continu proces is. Elke afdeling binnen beide academies wordt afzonderlijk gevisualiseerd met behulp van verschillende texturen, kleurenpaletten en bewegingen. De hele campagne omvatte de routing & signing binnen de academie en de online advertentie.
 

Samenwerking Jessy Richter, Dianne van der Hoeven, Leonie Edel, Lois Simon 

North Sea Jazz 2018

Sinds de verhuizing naar Rotterdam in 2006 houdt het festival elk jaar een ontwerpwedstrijd onder studenten aan de Willem de Kooning Academie. Het werk van alle finalisten wordt in Ahoy tentoongesteld; zo wil North Sea Jazz jong talent een platform geven om hun werk te tonen. 2e Prijs Publieks prijs, 2e prijs Jury prijs.

Socials

Contact

Adres