Jan Steenge Natuurlijke Hoveniers

Jan Steenge heeft een duidelijke visie als het gaat om de natuur. Bij een sterke visie hoort een sterke huisstijl en een goed werkende website.

In 2021 werd de oude huisstijl en website ge-update. De oude kleuren werden hergebruikt. Het logo kreeg een frisse look en de website is volledig vernieuwd. 

Meneer Koenraad

‘Noorse broodjes zijn gewoon onweerstaanbaar,’ zegt meneer Koenraad. De bakker verkoopt Noorse kaneelbroodjes vanuit een kar op hoge wielen. Omdat hij geen vaste plek heeft voor het verkopen van zijn broodjes noemt hij zichzelf een soort marskramer. De marskramer is terug te zien in het illustratieve logo van meneer Koenraad.

Scholtens TTS

Scholtens TTS geeft trainingen aan monteurs, andere  onderhoudstechnici en ook aan eindgebruikers of verkopers. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden binnen de landbouwmechanisatie, tuin- en parkmechanisatie, procestechniek, aandrijf-en motortechniek, techniek in de nautische sector en de watersport. 

Triplestag

Een kleine buidel voor een wandeling of op een festival. Triplestag is geïnspireerd door avonturen. In de buidel zitten zwarte en witte steentjes. Hiermee kan op de binnen kant van het buideltje een potje dammen worden gespeeld. Het logo en het speelveld is doormiddel van de zeefdruk techniek op het leer gebracht

Amanae Ademruimte

Bij Amanae wordt gebruik gemaakt van druk- en bewegingstechnieken op je lichaam. Vastzittende energie in fysieke en psychische blokkades wordt weer in beweging gebracht. Daardoor kan ontlading en loslaten plaatsvinden. Via je lichaam kom je in contact met wat er in je leeft en waar je naar verlangt. Amanae stimuleert je zelfonderzoek en helpt je weer te verbinden met je eigen authenticiteit. Je hoeft geen energie meer te steken in een identiteit die niet bij je past.

Socials

Contact

Adres